60. Konference SRVO

Jubilejní Konference Sdružení pro rozvoj veřejného osvětlení se konala ve dnech 27. a 28. 4. 2023 v Kongresovém sálu hotelu Orea v Brně. Akce se zúčastnilo 214 účastníků mezi nimiž bylo i několik zástupců SKS. Odborná část byla zaměřena na úspory energie na sítích veřejného osvětlení (VO). Po celý den probíhaly zajímavé odborné přednášky. Večerním doprovodným programem byla prohlídka hradu Špilberk a druhý den před odjezdem v dopoledních hodinách byla tematická prohlídka  kolektorů (kde jsou veškeré sítě města kromě plynu), které spravují Technické sítě Brno. TS Brno byly také generálním partnerem Konference SRVO.

Akce byla odborně podpořena i množstvím vystavovatelů.  Naše sdružení zde oficiálně zastupoval člen rady Daniel Javůrek, který pronesl na počátku zdravici za SKS a zmínil praktickou spolupráci  našich sdružení. Od většiny účastníků konference  byl vyjádřen kladný ohlas na přínosnou odbornou akci.

Více fotografií naleznete v GALERII.

Daniel Javůrek – vedoucí sekce VO SKS ČR – jednatel společnosti Technický a Dopravní Servis , s.r.o. Mariánské Lázně